Resultat av månadens fråga, Februari.

Här är resultaten av månadens fråga:

Vilken outfit skulle du vilja ha?

1. Lördag 44%
2. Festen 41%
3. Måndag 7%

Fortsätt att rösta på dom nya frågorna!


Get the look - Brown and soft

Brown and soft

Strumpbyxor -
H&M, 98:-
Silvrigt nagellack - Kicks, 75:-
Klänning - Topshop, 420:-
Väska - Wedins, 249:-
Halsband - Accessora, 129:-
Skor - Skopunkten, 249:-
Totalt: 1220:-

Naked bag.

Guccis Naked Bag

Här är då den jätte snygga "Gucci Naked Bag". Den är så simpel men ändå så jätte snygg, tänk att gå om kring i en sån här. Dom som har en sån här får nog verkligen rensa väskan ganska ofta. Den här bilden är bara såå snygg, jag kan titta på den i timmar! Bilden kommer från ELLE.


Burberry Prorsum

Burberry ProrsumJessica Stam i den vackra Burberry Prorsum klänningen!

Jag kan inte slita ögonen av den här klänningen! Direkt jag ser den så blir jag knäsvag. Jessica Stam passar verkligen i den här klänningen, om jag skulle vara henne skulle jag köpa den direkt. Burberry Prorsum har hakat på trenden "Punk&Nitar" och dom gör det väldigt "punkigt" men ändå så femenimt. Skulle gärna lägga tassarna på den här om jag hade råd. Om någon ser den här på E-bay, Blocket eller något sånt. Mejla mej! [
[email protected] ]

Chloé, Chloé!

Chole Chloe Chloe

Chloés nya sommarkollektion har fasnat på min näthinna och kommer nog alltid att sitta kvar där! Vem skulle tacka nej till dom har snygga plaggen?! Inte jag i första hand i alla fall. Jag bara ÄLSKAR Chloés sommarkollektion! Det här är mina absoluta favoritplagg från Chloés sommarkollektion. Och ni måste hålla med om att Freja Beha Erichsens
lugg är den snyggaste luggen som finns! Är bara såå avundsjuk på henne.

Dumma "trädkubbe"!

Jag jag har då brutit fingret jag, ringfingret. Så här gick det till: (Om ni undrar)

Vi var på landet och vi hade fällt minst tio träd, så pappa höll på att såga men motorsågen och delade in träden i "kubbar" och skar av barret och grenarna. Eftersom att man ska elda upp barren och grenarna och ha kvar själva "trädkubbarna" så sortterade vi dom i två olika högar. Efter som det var en bit ifrån man skulle lägga "trädkubbarna" så fick man ungefär "kasta vidare". Så då skulle jag hämta en "trädkubbe" och precis när jag tog en så kom det en ny "trädkubbe" rakt på mitt ringfinger. Det gjorde så j*vla ont och fingret svällde upp direkt så det var bara att åka iväg till sjukhuset. Först kom vi till sjukhuset och fick vänta i ca. två timmar, då fick jag träffa doktorn och han sa att detv inte såg brutet ut men han kunde inte veta exakt så jag fick gå till rönken. Där fick vi vänta i ca. en timme sen fick jag gå in och rönka mitt lilla finger. När jag kom ut så sa dom att vi skulle gå tillbaka till väntrummet (där vi var från början). Först när det gått ca. två timmar så kom det en med ambulans så den fick gå före, sen kom det en till med en ambuland ca. en timme senare och ca. två timmar senare fick vi gå in i ett rum dit doktorn skulle komma. Det dröjde ca. en timme innan han kom och sa att jag hade brutit fingret och att en sjuksyster skulle komma in och sätta ett tvillingförband*. Lite senare kom en sjuksyster och satte på mig ett tvillingförband* och vi fick åka hem. Vi hade vart på sjukhuset i ca. åtta timmar (!) och jag var jätte hungrig och längtade hem. En kvart senare var vi hemma och gick till våra grannar som hade beställt pizza till oss. Det var jätte jobbigt att sova den natten det blev jätte varmt imellan fingrarna och jag blev varm jätte snabbt. Men jag somnade om och fortsatte att sova enda tills sent på morgonen. Här var då mitt lilla "lördagsäventyr".

*Tvillingförband= är när man sätter ihop det brutna fingret med det som är bredvid (i mitt fall långfingret) så att den får stöd.

Jippie, och motsatsen med.

Jippie, för att internet funkar på ena datan.
Deffenitivt motsatsen till att den andra datan (där jag har alla mina bilder!) funkar inte internet på.

Jag har blivit galen på att internet inte har funkat men nu gör det ju det, jag önskar bara att mina bilder fanns här också. Det funkade jätte bra tills vi bytte bredband, från Bredbandsbolaget till Glocalnet. Vi har ringt, och ringt men det verkar som dom inte kan fixa det. Mamma säger att vi kanske ska byta tillbaka till Bredbandsbolaget om det inte funkar snart. Jag gör vad som helst (nästan) för att få internet att funka. Kommer sätta in lite saker då och då, men troligtvis så blir det utan bilder. Lite tråkigt men nu kommer det bli full fart på migb för jag har minst tusen idéer om vad jag ska skriva om. Den enda possitiva saken med att internet inte har funkat är nog att jag hunnit få så mycket mer insperation av allt jag sett och hört. Men jag tror att jag kan skicka över bilderna till den här datan istället så blir det hela mycket roligare! Hoppas ni får en bra dag.